• 8 maart 2020: Ardito Blue Rebels in de schijnwerper bij Heroes Den Bosch

  • Zondag 8 maart 2020 bezochten diverse leden van Ardito Blue Rebels, eventueel samen met ouder(s)/broer(s)/zus(sen) de wedstrijd Heroes Den Bosch – Aris Leeuwarden. In een bijna volle Maaspoort mochten onze u12 leden in de line-up staan! Anne, Loek, Floor, Mik, Nynke, Tim en Tjeerd kregen van elke speler van de Heroes een high five.

  • Tussen q1 en q2 mocht Tjeerd op het veld, samen met een andere jongen, een actie nadoen van Heroes-speler Thomas van der Mars. Dit was op de grote schermen in De Maaspoort te zien. Beide moesten de bal tussen hun benen door halen. Tjeerd won hiermee 2 vrijkaarten voor een volgende competitiewedstrijd van de Heroes. Super gedaan Tjeerd!

     

    In de rust mochten 7 spelers mee doen aan het halftime event tegen Biks Shots. Elke speler trekt een sprint richting de basket en probeert binnen 5 pogingen van buiten de bucket te scoren. Vervolgens weer terug en met een lay-up in de andere basket zien te scoren. De score maakte niet veel uit (er werd met 6-5 gewonnen), alle spelers hebben hun debuut in De Maaspoort kunnen maken en kregen ook een vrijkaartje voor een volgende competitiewedstrijd.

  • De wedstrijd zelf werd door Heroes Den Bosch ruim gewonnen, de 100 punten werden net niet gehaald: 98-59.